Билетите за Семейство Фейбълман“ са в продажбаСемейство Фейбълман“ (The Fabelmans) почти биографичният

...
Билетите за Семейство Фейбълман“ са в продажбаСемейство Фейбълман“ (The Fabelmans) почти биографичният
Коментари Харесай

Дългоочакваният биографичен филм на Стивън Спилбърг гледаме на Киномания 2022

Билетите за „ Семейство Фейбълман “ са в продажба

„ Семейство Фейбълман “ (The Fabelmans) почти биографичният филм на световноизвестния режисьор Стивън Спилбърг ще имаме опция да гледаме на тазгодишната Киномания. Прожекцията е на 25 ноември в зала 1 на НДК.

Продукцията, за която като че ли режисьорът се готви цялостен живот, завоюва Наградата на публиката във фестивала в Торонто. В основните функции ще забележим Мишел Уилямс (Мици Фейбълман), Пол Дейно (Бърт Фейбълман), Сет Рогън (Бени), Гейбриъл Лабел (Сами Фейбълман), Джийни Бърлин (Хадаса), Джъд Хърш (чичо Борис), както и именития режисьор Дейвид Линч, който се въплъщава в облика на Джон Форд. Съсценарист е Тони Кушнер, с който Спилбърг си партнира в доста други сполучливи планове.

Сами Фейбълман е момче, което израства в Аризона в интервала след Втората международна война. Раздвоен сред артистичната си, запазила детето в себе си майка Мици и прагматичния си, постоянно неглижиращ фамилията татко Бърт, той съумява да построи личната си еднаквост, до момента в който се мести с родителите си из разнообразни американски градове, към които би трябвало да се приспособява. Проблемите в фамилията оставят трайна диря в младия Стивън и го трансформира в един от великите кинорежисьори на нашето време.

Филмът е пояснение в обич към седмото изкуство, една медитация върху предишното, сътворена с трогателна откровеност и носталгия.

КИНОМАНИЯ се осъществя с финансовата поддръжка на Министерството на културата. Филмовото събитие ще се организира между 17 ноември и 4 декември и още веднъж ще покаже най-хубавото от седмото изкуство за последните две години, златни класики и български министър председатели.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР